loader image

Det er yderst vigtigt at alle aktører i Alarmsystemet arbejder tæt sammen

Vores samarbejdsopartnere

Alarmsystemet består af flere partnerne som alle benytter Alarmplatformen.
Vi samarbejder med flere professionelle aktører inden for sikringsbranchen for at opnå det absolut sikreste alarmsystem.

Serie 18

Safeii Alarm

SMART DESIGN

Serie 18

Safeii Alarm

SMART DESIGN

Serie 12

Safeii Alarm

SMART DESIGN

Serie 12

Safeii Alarm

SMART DESIGN

Med indbygget
smart ur!

ALARMSYSTEM

Første del af alarmsystemet er vores døgnovervågede alarmcentral. Anden del er private vagtselskaber fra hele landet, som altid står klar til at hjælpe i en nødsituation. Tredje del er Alarmplatformen – Det helt centrale styresystem, der er placeret på vores sikre og døgnovervågede servere.

Tunstall Alarmcentral hos GSA Secure

folk står klar til at hjælpe 

Til Alarmselskabets Tele Alarm og VIP Alarm abonnement er der tilkoblet en døgnbemandet alarmcentral. Alarmcentralen er en vigtig del af hele alarmsystemet. De kan både se, hvor du befinder dig og kommunikere direkte med dig så snart alarmen aktiveres. Når alarmcentralen modtager en alarm, går der med det samme en række procedurer i gang. Det foregår altid på præcis samme måde, så man minimerer risikoen for fejl og sikrer, at alt dokumenteres korrekt.

På alarmcentralen kan de på skærmen se en “forholdsordre” du som kunde selv definerer. For eksempel kan du på forhånd bestemme, hvem der skal kontaktes i tilfælde af et overfald eller en ulykke. Er det en ansat i virksomheden eller en privat vagt der skal tilkaldes med det samme. Alt dette er beskrevet i forholdsordren. Samtidig dokumenterer vi alle hændelser. Lyden fra samtalen bliver optaget, og koordinater fra alarmenheden bliver logget, så man senere kan se hele hændelsesforløbet.

Rednings Ringen

Rednings Ringen er partner – som varetager alle alarmopkald.

Rednings-Ringen i Lemvig blev startet i 1960 af Bitten og Egon Breinholt Christensen. Sammen med dygtige og engagerede medarbejdere er virksomheden blevet drevet og udviklet som en moderne virksomhed.

Rednings Ringen

På alarmcentralen sidder et team af dygtige medarbejdere klar til at modtage alarmopkald fra hele Danmark – på alle tider af døgnet. Medarbejderne er godt uddannede, besidder en stor specialkompetence og flere af dem har mange års erfaring. Når de modtager alarmopkaldet, vil de viderestille til en af de kontaktpersoner, som er angivet i forbindelse med bestillingen af sikkerhedsløsningen.

Først når medarbejderne er sikre på, at alarmopkaldet er modtaget hos en kontaktperson, vil alarmcentralen slippe opkaldet. Det giver dig sikkerhed for, at et alarmopkald ikke strander på en telefonsvarer. Kan alarmcentralen ikke opnå forbindelse til en kontaktperson, bliver opkaldet videregivet til en privat vagt, som så køre ud for at hjælpe.

En privat vagt er altid klar i dit lokalområde

Som en del af alarmsystemet har vi et samarbejde med Sikringsvagten. Sikringsvagten er en paraply organisation med selvstændige vagtselskaber over hele landet, derudover har vi også flere private vagtselskaber tilkoblet. Det sikrer dig, at hjælpen altid er nær. 

Få tilknyttet et vagtselskab

I Alarmselskabets VIP Abonnement er der tilknyttet mindst et privat vagtselskab fra dit lokalområde. Derfor er der altid en kørende vagt, som kan komme dig eller din medarbejdere til undsætning, hvis alarmen aktiveres. Alle tilknyttet alarmsystemet dvs. alarmcentralen, vagtselskabet og vagten kan hele tiden følge, hvor alarmenheden befinder sig. Vagterne får besked via app’en på deres telefon, hvor de skal køre hen og samtidig bliver de guidet af alarmcentralen, som følger situationen fra start til slut.

Alle parter i alarmsystemet har samtidig adgang til den forholdsordre, du har angivet og derfor ved de præcist, hvordan de skal forholde sig, hvis alarmen aktiveres. Vagtens opgave er først og fremmest at komme dig til hjælp, uanset den situation du befinder dig i. Viser det sig at behovet er en anden redningsinstans sørger vagten for at denne bliver tilkaldt. Dernæst sørger vagten også for at dokumentere forløbet til evt. senere brug.

Sikringsvagten med næsten 100 vagtselskaber

Sikringsvagten

Sikringsvagten A/S blev etableret i 1999 med det formål at koordinere samarbejdet mellem en række vagtselskaber, sikringsinstallatører og kontrolcentraler. Ønsket var at kunne tilbyde deres kunder et stærkt, landsdækkende netværk og beredskab inden for vagt- og sikringsløsninger.

Sikringsvagten er i dag en paraplyorganisation med ca. 100 tilknyttede virksomheder. De er landsdækkende, og deres ydelser leveres af lokale fagfolk, som alle arbejder professionelt med sikrings- og vagtydelser. Det sikrer dig hurtig og kvalificeret hjælp, når du har brug for det. Ligesom du og din virksomhed har mulighed for at drage nytte af de mange kompetencer og erfaringer, som vores netværk rummer.

Sikring med privat vagtselskab kræver VIP abonnement eller tilkøb af klippekort.

Sikringsvagten Logo

Sikringsvagten er partner og varetager alarmpatrulje.

Vælg det sikkerhedsniveau, som passer virksomheden

Her en komplet gennemgang af de forskellige sikkerhedsniveauer:

Tele Alarm og VIP Alarm

VIP Alarm >>>

såsom vagt, politi, ambulance eller de kontaktpersoner som er beskrevet i forholdsordren.*

en døgnbemandet og certificeret alarmcentral. De kontakter med det samme alt relevant hjælp...

Knappen på alarmen holdes nede i få sekunder - med det samme er der kontakt til...

Ved akut behov for hjælp, trykkes der hurtigt på alarmen...

Tele Alarm

HJÆLP!!!

Tele Alarm >>>

Ved eks. verbalt overfald eller tyveri, kan en vagt fra et lokalt vagtselskab tilkaldes, som hurtigt kan hjælpe med at assistere den nødstedte.

VIP Alarm

Ved akut behov for hjælp, trykkes der hurtigt på alarmen...

HJÆLP!!!

Alarmen har med det samme kontakt til en en døgnbemandet og certificeret alarmcentral. De kontakter med det samme alt relevant hjælp...

De vil ved overfald, stille opkaldet direkte videre til Politiet, som tager over på sagen.

* Ved oprettelse i Alarmplatformen, definerer virksomhedens ansvarlige for personlig sikkerhed (EHS), hvem alarmen skal sendes til via en forholdsordre. (De rette personer) Forholdsordren fortæller alarmcentralen, hvem der skal tilkaldes i tilfælde af et alarmopkald. Denne forholdsordre kan virksomheden  hurtigt ændres uden yderligere omkostninger.

Alarmselskabet Personlig sikkerhed

GIVER EKSTRA SIKKERHED PÅ JOBBET

“SOS-Alarmen fra Alarmselskabet, giver mig en større sikkerhed i hverdagen, og skaber dermed den tryghed, jeg har behov for, for at udfører mit arbejde effektivt. Det er godt at vide, at SOS-alarmen altid er lige ved hånden og skulle der ske noget, er hjælpen tæt på.”

Thomas P-Vagt

I brochuren finder du en beskrivelse af vores services.

Alarmplatformen bag Alarmsystemet

Alarmselskabet har foruden alarmcentralen næsten 100 vagtselskaber med tilsammen mere end 1000 vagter at styre. For at dette skal virke perfekt hver eneste gang, kræver det hurtigt, stabilt og innovativt software. Vi kalder dette software Alarmplatformen.